dimecres, 12 de maig del 2010

Curs de iniciació a les Aigües Braves

Aquest mes la sortida tècnica mensual  sera un  curs d'aigües braves, que es desenvolupara a la  Noguera Pallaresa el 29 i 30 de maig.

Podrem arribar a fer-ho??? De veritat que es pot fer..…Sí, ens hem ficat en un curs de iniciació a les aigües braves, de un cap de setmana, amb instructors titulats.


Pràctica del passat 29 de maig de 2010.

 
PROGRAMA


Es tracta de una sortida que pot combinar-se amb la sortida de la lluna plena que farem (amb uns altres caiacs, aixó sí) per la nit…si ho aguantem!!

Dissabte: quedem pel matí i arribada a on s’impartirá el curs, al Noguera Pallaresa, on els instructors ens esperaran per un profitable cap de setmana. Ens ensenyaran les tècniques per poder navegar en aigües braves. Es tracta de un curs adreçat a un nivell de iniciació. Llogarem el material específic per aigües braves.
Per la tarda i si hi ha ganes i força, podrem apuntar-nos a la sortida de lluna plena. Dormirem a l’alberg de la Font Llonga.

Diumenge:
Continuem amb el curs. Es tracta de un curs força complet, de duració de dos dies, des-de el matí a la tarda. Molt intensos.

A la reunió informativa ultimarem els detalls, i les possibilitats de combinació de ambdòs sortides (sotida de lluna plena).

Es molt recomanable portar neopré pel cos. A la sortida informativa, podrem informar d’on es pot llogar el material de neopré.

Data: 29 i 30 de maig de 2010
Reunió Informativa: 27 de maig de 2010 a les 20:00
Informació i inscripcions: Secretaria de l'AEC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada