dilluns, 14 de gener del 2013

Secció de Caic per aquest primer trimestre

Hola a tots i totes

, amb el canvi d’any, us passo a resumir les propostes de la secció de caic per aquest trimestre que tot acava de començar…

Diumenge 20 gener Sortida a Lloret de mar. Es fará un recorregut conjuntament amb el Club Excursionista de Lloret (en anteriors anys es tractava de la Transfreu), per gaudir de un recorregut per la zona. Qui estigui interessat/da, que contacti amb en Santi M: 655802556 , per tal de coordinar els cotxes i caiacs. (ver futlletó).Diumenge 27 gener Sortida de pales groenlandeses. Amb la col.laboració d’en Xavier Knorr i en Joan Ramón, experts caiaquistes que ens explicaran com utilitzar les pales que acabarem de construir al taller. Sortida al Garraf. TRobada a les 10:00 al Club Nàutic del garraf, primer teòrica i desprès sortida pràctica.

Dissabte  9 Febrer: Carnavalada, Calçotada i xatonada, tot sortint del Garraf, i, per suposat, amb premis a la millor disfressa.

Diumnege 10 Febrer: Entrada oficial de la Flama de la llengua Catalana Flama a Barcelona. Aquest any, l’Agrupa n’es l’encarregada de organitzar-la, i la secció de caiac portará la flama per mar i amb caiac fent el recorregut de Montgat fins el Port de Barcelona, a l’estatua de Colom.


Cap de setmana 23-24 feber construcció de iglús al Ohmamiglu, a La Molina. Es construiran iglús, esperem que les previsions de neu es mantinguin  per tenir bona i abundant neu per fer els blocs….i que es mantingui!!!

Cap de setmana 2-3 març Sortida hivernal al pantá de El Mediano i El Grado, Osca.

Recordatori activitat piscina, durant 2 dissabtes cada mes (feber, març, abril, maig) farem pràctiques de piscina, per tal de depurar tècnica i també s’inclourá el curs d’esquimotatge. A decidir entre les possibilitats dels interessats i els Dissabtes que no tinguem activitat.

Be aixó és tot de moment

1 comentari:

  1. No vull deixar de felicitar-vos per l'espectacle del que varau ser protagonistes amb l'entrada de la Flama al Port de Barcelona amb els caiac, va ser molt motiv ador, espectacular i una de les activitats més vistoses de tot aquest 100tenari. Graciàs a tota la secció amb en Santi al front
    Manuel Cabanillas
    Comunicaciò AEC

    ResponElimina