dimarts, 19 de juliol del 2011

Jornada d'orientació en kayak "Racons del Bandoler 2011"

La Jornada d'orientació en kayak "Racons del Bandoler 2011" ja escalfa motors i ja estan tots el preparatius a punt.

Aquesta serà una jornada lùdica-competitiva, en equips de dos, i en el que cada equip haurà de pendre la seva pròpia estratègia en cada moment i de forma improvisada per tal de trobar una serie de valises en un recorregut del voltant de 15 km al llarg del embassament de Sau. A mida que cada equip va assolint cada escuna de las valises va aquirin una puntuació, en el que el temps també juga un paper determinant, juntament amb la habilitat per soparar alguna proba fora d'aigua.

Es tracta d'una competició, però el circuit s'ha dissenyat per riure molt i valorar la nostre actitud de feina d'equip, així que si teniu amb qui formar equip, ja podeu formalitzar la vostra inscripció, en cas contrari, envieu-nos un correu a la secció de caiac, i us designarem company per fer equip.

Per formalitzar l'inscripció ho podeu fer a través de la pagina  Racons del bandoler on trobareu el preus i condicions.
Per altre banda, us convoquem per una reunió informativa el dijous 15 de setembre, i designar company d'equip per tots aquells que ho hagin demanat.

Heu de tenir en compte que les inscripcions es tancaran al omplir una llista de 40 equips, així que cap la possibilitat que si badem una mica, quedem fora per participar a la Jornada.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada